середа, 8 липня 2020 р.

SILVERPROM - Резинотехнические изделия

SILVERPROM - ГТВ

ТОВ фірма Сілвер поставляє і реалізує широкий спектр гумотехнічних виробів і інших промислових матеріалів і комплектуючих.

Також компанія розробляє і займається впровадженням на ринок виробів з силікону та харчової гуми.



Силіконова гума - це універсальний за своєю структурою матеріал, який здатний працювати як при низьких, так і при високих температурах.
Силіконові ущільнювачі  знайшли своє застосування у всіх галузях, але особливо в харчовій промисловості, оскільки силікон - нетоксичний матеріал, він не володіє яскраво вираженим запахом.

Ущільнювачі з силікону мають різні варіанти профілю. Це може бути шнур силіконовий ущільнювач або фігурний ущільнювач для дверей хлібної печі, термокамери, автоклавів, камер копчення і сушіння харчових продуктів.

Термостійкий ущільнювач також може бути виготовлений в широкій колірній гамі.

Шнур силіконовий пористий проводиться круглого і прямокутного перетину різних розмірів, але підприємства постійно удосконалює свою продукцію.

Силіконові пластини часто застосовують для виготовлення деталей і гумових прокладок вирубним способом.
Силіконова гума також в харчовій промисловості застосовується для міжфланцеве ущільнень.

Гнучкі силіконові шланги і трубка силіконова використовуються для транспортування без напору харчових продуктів, хімічних розчинів і рідин.

Якщо умови експлуатації харчового обладнання та робоча температура не перевищує +100 гр.С, то в якості ущільнень застосовується харчова гума і шнури гумові харчові білого кольору.

Также постоянно в наличии на складе техпластина ТМКЩ и маслобензостойкая резина (техпластина МБС). Техпластины этого типа используют для уплотнений механизмов и различного вида соединений в сфере коммунального хозяйства, в машиностроении, в строительстве и везде, где требуются стойкость резины к маслу и бензину, также тепло-морозо-кислото-щелочестойкость резин.

Уплотнительная резина может применяться для комплектации дорожной техники, особенно уборочной в зимний период.

Шнур резиновый МБС используют для уплотнения соединений и защиты от попадания грязи и пыли в работающий механизм. Шнуры резиновые мбс стойкие к нефтепродуктам и маслам.

Для комплектации вакуумных установок производится вакуумная резина, вакуумные шланги и шнур вакуумный резиновый.

Особливе місце серед гуми займають м'які і гнучка пориста гума і шнур пористий гумовий ущільнювач.

Пористі шнури використовують для ущільнення стиків, з'єднань в обладнанні, зерносховищах, елеваторах, автомобілях.

Завжди на складі в наявності армовані шланги, шланги ПВХ, рукава гумові, кисневі шланги, рукава напірні, шланги для компресора, рукава напірні, маслобензостійкі шланги; вентиляційні рукави, рукави для деревообробки, для аспірації, поліуретанові шланги, напірні рукава для харчових продуктів, шланги напірно усмоктувальні харчові.

Ми високо цінуємо своїх партнерів, тому намагаємося максимально ефективно підібрати потрібний вам матеріал, поставити продукцію в максимально короткі терміни.

Немає коментарів:

Дописати коментар